Belène Collagen Anti-Age Beauty Drink 10x25ml

CNK: 3773801

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Belène Collagen Anti-Age Beauty Drink 10x25ml

Belène® Collagen Anti-Age Beauty Drink voedt de huid van binnenuit voor een zichtbaar resultaat aan de buitenkant.


Richtprijs

€ 39,95

Gegevens

Belène® Collagen Anti-Age Beauty Drink voedt de huid van binnenuit voor een zichtbaar resultaat aan de buitenkant. Doeltreffendheid bewezen in wetenschappelijke studies. Collagen Anti-Age Beauty Drink bevat Collagen Active L Complex met een geregistreerde samenstelling van hoog gedoseerde ingrediënten: • 5000 mg marine collageen-peptiden • 120 mg hyaluronzuur • Complex van vitaminen en mineralen • 100 mg vitamine C voor een gezonde collageenvorming1 • 10 mg vitamine E voor een bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress • 2 mg vitamine B2 en 5 mg zink voor het behoud van een gezonde huidCollagen Active L Complex, het actieve ingrediënt van Collagen Anti-Age Beauty Drink, is een merk van Ceres Pharma NV.

Meer informatie

EAN Code 5407005690826
Breedte 109 mm.
Hoogte 119 mm.
Nut NUT/AS734/76
Diepte 48 mm.
Indicaties

Belène® Collagen Anti-Age Beauty Drink voedt de huid van binnenuit voor een zichtbaar resultaat aan de buitenkant.

Gebruik

1 drinkflacon per dag. Collagen Anti-Age Beauty Drink is aangenaam van smaak (citrusaroma) en kan onverdund gedronken worden. Het is niet noodzakelijk de drinkflacons in de koelkast te bewaren maar koelen is mogelijk voor een nog frissere smaak.

Samenstelling

Water, marine collageen peptiden (vis), bevochtigingsmiddel (glycerol), voedingszuur (citroenzuur), aroma (citrus), hyaluronzuur, L- ascorbinezuur, zinkgluconaat, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), DL-alfa-tocoferylacetaat, zoetstof (steviolglycosiden), riboflavine.

Voedingsinformatie: par 25 ml - 1 drink (% *)
Collagen peptides / Peptides de collagène / Collageen peptiden 5 g
Hyaluronic acid / Acide Hyaluronique / Hyaluronzuur 120 mg
Vitamin / Vitamine C 100 mg (125%)
Vitamin / Vitamine E 10 mg (83%)
Zinc / Zink 5 mg (50%)
Vitamin / Vitamine B2 2 mg (143%)
Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Contra Indicatie

Dit voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bevat collageen peptiden geschikt voor menselijk gebruik.

Merk Belene